Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
Korenie dodáva jedlám príjemnú chuť a je srdcom ajurvédskej kuchyne. V ajurvéde sa spája s vyvažovaním šiestich chutí a vyvážením dóš. Doshas (vata, pitta a kapha) sú ajurvédske princípy, ktoré nemajú v modernej vede žiadny zodpovedajúci ekvivalent.
Piepor je popínavka, ktorá môže dorásť až do výšky 10 metrov. Jeho sušené plody sa používajú ako korenie. Poznáme zelené, biele a čierne korenie. Rovnaký názov má aj červené korenie, no je to úplne iná rastlina.
Čierne korenie je najbežnejším korením na svete a zároveň jedným z najstarších. Používa sa prakticky vo všetkých častiach sveta a svojou jemne horkastou, korenisto aromatickou chuťou sa hodí takmer ku všetkým jedlám. Môžete ho použiť do zeleninových jedál, cestovín, šalátov, omáčok a polievok.
Zloženie: čierne korenie* celé
*z certifikovanej bioprodukcie. SI-EKO-002, poľnohospodárstvo mimo EÚ.
Pôvod: India
Netto hmotnosť: 35 g
Upozornenie: Výrobok nie je náhradou vyváženej a pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Skladujte na suchom mieste, chráňte pred svetlom.
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.