Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
Korenie dodáva jedlám príjemnú chuť a je srdcom ajurvédskej kuchyne. V ajurvéde sa spája s vyvažovaním šiestich chutí a vyvážením dóš. Dóša (váta, pitta a kapha) sú ajurvédske princípy, ktoré nemajú v modernej vede zodpovedajúci ekvivalent.
Horčičné semienka resp. horčica sú semená repky olejnej. Môžu byť žlté (aj biele), hnedé alebo čierne.
Semená čiernej horčice sú mierne horké a majú o niečo silnejšiu chuť ako semená žlté. Na začiatku varenia ich opečte na ghee alebo oleji. Môžete ich použiť do rôznych jedál – zeleninových, rybích aj mäsových. Sú tiež obľúbeným dochucovadlom kyslých uhoriek alebo marinád.
Záruky najvyššej kvality produktu:
Zloženie: horčičné semienka, čierne, celé z certifikovanej bioprodukcie. SI-EKO-003. Poľnohospodárstvo mimo EÚ.
Pôvod: India
Netto hmotnosť: 130 g
Upozornenie: Skladujte v suchu a chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.