Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
Korenie dodáva jedlám príjemnú chuť a je srdcom ajurvédskej kuchyne. V ajurvéde sa spája s vyvažovaním šiestich chutí a vyvážením dóš. Dóša (váta, pitta a kapha) sú ajurvédske princípy, ktoré nemajú v modernej vede zodpovedajúci ekvivalent.
Spolu s koriandrom, zázvorom a kurkumou je rímska rasca alebo kumin jedným z najdôležitejších korení v indickej a ajurvédskej kuchyni. Často sa používa v kari, nápojoch, jogurtoch, šalátoch (raita) a uhorkách.
Pozor! Kumin nie je to isté korenie ako rasca – majú podobný názov, no orientálna rasca má úplne inú chuť. Niektorí ľudia nazývajú kumin aj rímska alebo lašská rasca.
Zloženie: rímska rasca*, celá
*z certifikovanej bioprodukcie. SI-EKO-002, poľnohospodárstvo mimo EÚ.
Pôvod: India
Netto hmotnosť: 25 g
Upozornenie: Výrobok nie je náhradou vyváženej a pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Skladujte na suchom mieste, chráňte pred svetlom.
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.