Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
Čakanka obyčajná (Cichorium intybus) je kŕmna rastlina, ktorá je známa výbornou náhradou kávy. Jej prirodzenú silu poznali už v starovekom Egypte.
Čakanka optimálne podporuje srdce a cievy, pretože ovplyvňuje srdcovú činnosť a znižuje hladinu cukru v krvi. Navyše v kombinácii s inými rastlinami podporuje aj pečeň.
Tinktúra značky Bioherba je vyrobená z čakanky namočenej v glyceríne, ktorý jej dodáva sladkú chuť. Glycerín je bezfarebná tekutina bez zápachu, o niečo hustejšia ako voda.
Pre dodatočnú účinnosť a podporu organizmu je čakanka v tinktúre obohatená o chróm, ktorý prispieva k udržaniu normálnej hladiny glukózy v krvi a podieľa sa na metabolizme makroživín.
Výhody tinktúry čakanky:
Výrobok je výživový doplnok.
Odporúčaná denná dávka: 2 x 1,4 ml (35 kvapiek) spolu s vodou.
2 x 1,4 ml* (70 kvapiek) | % RHP** | |
---|---|---|
Čakanka | 140 mg | *** |
Chróm | 40 µg | 100 % |
*Odporúčaná denná dávka. **RHP = referenčná hodnota príjmu. ***RHP nie je uvedená.
Zloženie: extrakt zo stonky čakanky (Cichorium intybus L.), chróm (pikolinát chrómu), organický glycerol (nosič).
Netto množstvo: 50 ml
Upozornenie: Odporúčané denné množstvo alebo dávka sa nesmie prekročiť. Výživový doplnok nie je náhradou vyváženej a pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Držte mimo dosahu detí! Nevhodné pre deti a do 18 rokov, tehotné ženy a dojčiace matky. Nepoužívajte, ak je tesnenie poškodené. Skladujte na chladnom a suchom mieste, chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.