Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
Himalájska soľ vznikla pred viac ako 250 miliónmi rokov vysychaním oceánu a zostala len soľ. Počas miliónov rokov sa morská soľ pod vplyvom rôznych faktorov zmenila na čisté kryštály, ktoré sa dnes ručne ťažia v baniach v Pakistane na úpätí Himalájí. Po vyťažení sa kryštály ručne drvia, umyjú a následne sušia, čím sa zachová ich prirodzená čistota. Pri ťažbe himalájskej soli sa nikdy nepoužívajú stroje a iná mechanizácia.
Himalájsku soľ spoznáte podľa charakteristickej jemne ružovej farby a nazýva sa aj „biele zlato“, keďže sa kedysi používala ako platidlo.
Použitie: Používajte ako normálnu soľ.
WHO odporúča, aby denný príjem akejkoľvek soli (vrátane soli obsiahnutej v potravinách) neprekračoval 5 g (1 čajová lyžička).
Zloženie: Himalájska soľ (hrubo mletá), obohatená o jodičnan draselný: 3,9 (+/-1,3 mg) / 100 g soli.
Netto hmotnosť: 500 g
Upozornenie: Výrobok nie je náhradou vyváženej a pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Skladujte v uzavretom obale, na suchom mieste a mimo dosahu priameho slnečného žiarenia.
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.