Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
Analógový teplomer KLASIK má tvrdú špičku a vo vnútri teplomera je teplotná stupnica a meracia kvapalina.
Meracou kvapalinou nie je ortuť, ale tekutá zliatina gália, india, cínu a zinku, nazývaná aj gallistan. Táto zmes je šetrná k životnému prostrediu a zdravotne nezávadná, takže v prípade poškodenia teplomera môžete byť úplne bez starostí.
Výhody klasického teplomeru:
Výrobok je v súlade so Smernicou o zdravotníckych pomôckach 93/42/EEC:1993 a európskymi normami EN 12470-1:2000 a A1:2009 (Klinické teplomery – Časť 1: Uzavreté sklenené teplomery z tekutého kovu). Bezortuťový teplomer je medzinárodne regulovaný patentom EP 0 657 023 B1.
Návod na použitie:
Balenie obsahuje:
Upozornenie: Pred použitím si pozorne prečítajte pokyny. Klasický teplomer nie je určený na špecifické merania teploty, ako je meranie teploty na určenie ovulácie. Teplomer nestláčajte, nehryzte ani neohýbajte. Nevystavujte teplomer nárazom a dávajte pozor, aby vám nespadol na podlahu. Teplomer nepoužívajte, ak spozorujete akékoľvek chyby alebo praskliny. Pri meraní teploty buďte opatrní, aby ste predišli možnému zraneniu. Zabráňte kontaktu meracej kvapaliny s inými kovmi. Uchovávajte mimo dosahu detí. Teplota detí by sa mala vždy merať pod dohľadom dospelej osoby. Deťom do 10 rokov nemerajte teplotu v ústach. Nevystavujte teplomer vysokým teplotám a priamemu slnečnému žiareniu. Používanie teplomeru neznamená, že sa nemusíte poradiť s lekárom. Pri dlhotrvajúcej horúčke, najmä u detí, sa poraďte s lekárom.
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.