Pentylénglykol
Pentylénglykol sa pridáva do produktov ako dodatočná hydratačná zložka na zlepšenie štruktúry pokožk..
Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
Laurát sacharózy sa používa hlavne na emulgáciu alebo zmiešanie zmesi látok na báze oleja a vody. Prečítajte si o lauráte sacharózy a prečítajte si celý popis...
Popis
Čo je laurát sacharózy?
Laurát sacharózy je biely alebo sivobiely prášok získaný kombináciou kyseliny laurovej a sacharózy, ktorý sa používa pri príprave niektorých nápojov, ako aj v niektorých výrobkoch osobnej starostlivosti, kozmetike a tekutých liekoch.
Vavrín sacharózy sa používa hlavne na emulgáciu alebo zmiešanie zmesi látok na báze oleja a vody. V potravinách to zvyčajne znamená, že farby, pridané živiny a príchute čistých nápojov sa oddeľujú od tekutiny. V kombinácii s tepelným spracovaním za pomoci tlaku zachováva bezpečnosť potravín tým, že pomáha inaktivovať spóry určitých typov baktérií, ktoré môžu spôsobiť kazenie potravín.
Pôsobí tiež ako povrchovo aktívna látka alebo látka, ktorá pomáha odstraňovať nečistoty alebo vytvárať penu, preto sa niekedy používa v šampónoch.
Výhody použitia laurátu sacharózy:
Pentylénglykol sa pridáva do produktov ako dodatočná hydratačná zložka na zlepšenie štruktúry pokožk..
PCA glyceryl oleát pomáha pri tvorbe emulzií znížením povrchového napätia emulgovaných látok. Prečít..
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.