Články a encyklopédie

LCHF pečený kel s parmezánom

LCHF pečený kel s parmezánom

LCHF pečený kel s parmezánom

LCHF Pečený kel s parmezánom je chutné jedlo, ktoré nám nezaberie veľa času a navyše má skvelú kombináciu ingrediencií! Pozrite si recept na LCHF pečený kel s parmezánom...

Popis

LCHF pečený kel s parmezánom


Výživová hodnota:
Sacharidy: 15 % (8 g)
Vláknina: 6 g
Tuky: 63 % (16 g)
Bielkoviny: 22 % (13 g)
Kalórie: 236


Sestavine:

  • 1,6 kg ružičkového kelu,
  • 3 lyžice olivového oleja,
  • 1 čajová lyžička sušeného rozmarínu alebo tymiánu,
  • soľ a korenie,
  • 80 g strúhaného syra.

 

Príprava:

  1. Rúru vyhrejeme na 220°C.
  2. Ružičkový kel očistíme a nakrájame na malé kúsky.
  3. Rozložíme na plech, potrieme olejom a posypeme korením.
  4. Pečieme v rúre 15-20 minút alebo kým nezíska peknú farbu.
  5. Tesne pred vybratím z rúry posypte syrom a nechajte roztopiť.

 

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.