Články a encyklopédie

LCHF krevety na toskánsky spôsob

LCHF krevety na toskánsky spôsob

LCHF krevety na toskánsky spôsob

LCHF krevety na toskánsky spôsob prenesú vaše chuťové poháriky priamo do slnečného mesta Toskánsko. Jednoduchý spôsob prípravy a chutné ingrediencie! Pozrite si recept na výrobu LCHF kreviet na toskánsky spôsob...

Popis

LCHF krevety na toskánsky spôsob


Výživová hodnota:
Sacharidy: 8 % (13 g),
Vláknina: 4 g
Tuky: 67 % (47 g),
Bielkoviny: 25 % (39 g),
Kalórie: 639


Zloženie:

  • 50 g masla,
  • 1 žltá cibuľa, nakrájaná na plátky
  • 2 strúčiky cesnaku, nasekané
  • 400 g kreviet,
  • 1 šálka sladkej smotany,
  • 3 polievkové lyžice bieleho vína,
  • 20 g paradajok,
  • 1 polievková lyžica talianskeho korenia,
  • 2 polievkové lyžice čerstvej petržlenovej vňate,
  • 2/3 šálky parmezánu, strúhaný
  • 80 g mladého špenátu,
  • trochu špargle.


Príprava:

  1. Vo veľkej panvici si na masle opražíme do zlatista cibuľu a potom pridáme cesnak.
  2. Pridajte krevety a opečte ich z oboch strán (mali by byť ružové a nie priehľadné) – nepreháňajte to, aby neboli gumené a nevyschli.
  3. Odstráňte krevety z panvice.
  4. Teraz pridajte sladkú smotanu, biele víno, paradajky a korenie na panvicu s cibuľou.
  5. Pridajte parmezán a znížte teplotu, ale počkajte, kým nezískate krémovú textúru.
  6. Pridajte petržlen, špenát a krevety.
  7. Pri príprave kreviet si špargľu očistíme a nakrájame na malé kúsky, ktoré potom uvaríme v osolenej vode. Na záver sa podávajú spolu s krevetami.

 

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.