Články a encyklopédie

LCHF pečené jablká

LCHF pečené jablká

LCHF pečené jablká

Pečené jablká LCHF sú dokonalým dezertom pre každého, kto má rád jablká. Tentokrát sa spájajú s príchuťou škorice, kokosu a vanilky. Pozrite si recept na výrobu pečených jabĺk LCHF...

Popis

LCHF pečené jablká


Výživová hodnota
Sacharidy: 8 % (7 g)
Vláknina: 6 g
Tuky: 88 % (33 g)
Bielkoviny: 4 % (4 g)
Kalórie: 345


Zloženie:

  • 56 g masla,
  • 30 g vlašských orechov,
  • 4 lyžice kokosovej múky,
  • ½ čajovej lyžičky mletej škorice,
  • ¼ lyžičky vanilkového extraktu,
  • kyslé jablká,
  • ¾ šálky sladkej smotany,
  • ½ lyžičky vanilkového extraktu (na polevu).

 

Príprava:

  1. Rúru vyhrejeme na 175°C. Maslo, nasekané orechy, kokosovú múku, škoricu a vanilkový extrakt zmiešame.
  2. Jablká rozrežte na polovicu, ale nezbavte ich šupky. Vydlabte jadro.
  3. Naplňte každú polovicu jablka predtým pripravenou hmotou.
  4. Pečte 15+ minút.
  5. Nechajte jablká trochu vychladnúť.
  6. Podávame so šľahačkou.

 

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.