Chutný čokoládový puding!
Máte radi sladké? Držíte diétu? Ak ste na obe odpovedali áno, môžete si pozrieť tento recept. Pripra..
Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
Krémový kokosový koláč má tak hypnotizujúcu chuť, že v každému z vás zanechá otvorené ústa a chuť zjesť ho viac a viac. Pozrite si tento chutný recept!
Popis
Dobrý deň, hľadáte skvelý recept, teda jemný, lahodný, krémový dezert, ktorý by ste rýchlo zjedli?
Tento krémový kokosový koláč je nielen zdravý, ale vhodný pre každého. Zanechá harmonický pocit v celom tráviacom trakte.
ZÁKLAD NA KOLÁČ:
- ¼ pekanových orechov
- ½ šálky arašidovej múky
- pol lyžice medu
- 3 polievkové lyžice rozpusteného kokosového oleja
ČOKOLÁDOVÁ VRSTVA (1. vrstva):
- 6 polievkových lyžíc čokoládových kvapiek/lupienkov
- 1 polievková lyžica + 1 čajová lyžička smotany alebo kokosového mlieka
KOKOSOVÝ KRÉM* – VRSTVA (2. vrstva):
- 1 plechovka kokosového mlieka
- 1 veľké vajce
- 3 polievkové lyžice jedlého škrobu
- 3 lyžice medu
- pol lyžičky vanilkovej esencie
- 200 gramov kokosovej múky
- štipka soli
*KOKOSOVÝ KRÉM – ako ho pripraviť?
- plechovku kokosového mlieka spolu s kokosovou múkou nechajte cez noc v mrazničke.
PRÍPRAVA
ZÁKLAD:
- Rúru zahrejte na 180°C. Pripravte si plech s papierom na pečenie.
- Zmiešajte pekanové orechy, arašidovú múku, kokosový olej a med vo veľkej mise.
- Vymiešanú zmes natlačíme ako prvú vrstvu na plech a pečieme asi 10 minút, kým okraje a vrch pekne nezhnednú.
ČOKOLÁDOVÁ VRSTVA:
- Čokoládové kvapky/lupienky roztopte vo vriacej vode.
- Keď je čokoláda rozpustená, zmiešame ju so sladkou smotanou/kokosovým mliekom.
- Čokoládu rovnomerne rozotrieme na základ a uložíme do mrazničky.
KOKOSOVÝ KRÉM – VRSTVA:
- Zmiešajte kokosové mlieko, vajce, kukuričný škrob, med a soľ v hrnci. Pomaly miešajte na strednom ohni, kým nedosiahnete jemnú textúru. Vypnite oheň a nechajte odstáť aspoň 5 minút. Nasypte kokosovú múku a vanilkovú esenciu. Nechajte ešte 20 minút postáť.
- Vychladnutú zmes rovnomerne rozotrite na čokoládovú vrstvu a nechajte v mrazničke tak dlho, kým kokosový krém nestuhne.
Máte radi sladké? Držíte diétu? Ak ste na obe odpovedali áno, môžete si pozrieť tento recept. Pripra..
Banánové sushi je ľahká a predovšetkým zdravá maškrta, ktorú si zamiluje celá rodina! Pozrite si zlo..
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.