Články a encyklopédie

Sladenie goji bobuľami

Sladenie goji bobuľami

Sladenie goji bobuľami

Plody Goji sú vynikajúcou pokladnicou vitamínov a antioxidantov a zároveň svojou textúrou obohatia každé jedlo. Získajte tieto skvelé bobuľky ešte dnes!

Popis

Plody Goji sú skvelé pre naše telo, pretože obsahujú množstvo vitamínov a antioxidantov. Vyskúšali ste už bobule goji?

My ešte nie, ale každý deň je ten správny deň na sladkú maškrtu. Súhlasíte s tým? Samozrejme, s mierou.


Takže ste za tieto bobuľky?

Kombinácia kokosu, vanilky, plodov goji a citrónu vás prenesie do skutočného harmonického neba! Sú výborné aj pre všetkých, ktorí držia diétu, keďže majú nízky glykemický index.

 

Potrebujeme:
- 200 gramov kešu;
- 200 gramov kokosovej múky;
- šťavu z 1 citrónu
- 1 polievkovú lyžicú vanilkovej esencie
- 1-2 polievkové lyžice goji bobúľ;
- 1 deci kokosového nektáru;
- 1 štipku soli.

 

Návod:
- Kešu oriešky, kokosovú múku, polovicu plodov goji a soľ rozmixujte v mixéri. Zmes musí byť tak akurát.
- Počas mixovania pridajte citrónovú šťavu, kokosový nektár, vanilkovú esenciu. Miešajte, kým nie je zmes vhodná na miesenie.
- Pridajte druhú polovicu plodov goji pre chrumkavosť a mixujte ďalšiu minútu.
- Keď je zmes hotová, vytvorte guľôčky o veľkosti 50 centovej mince. Uložte na cca 15 minút do mrazničky. Ozdobte podľa želania.


Dobrú chuť!

 

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o.