Kyselina stearová
Kyselina stearová pôsobí ako stabilizátor emulzie a má zahusťovacie vlastnosti. Prečítajte si o kyse..
Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
Tapioka – škrob neobsahuje lepok, preto je tou správnou voľbou pre ľudí s intoleranciou lepku. Spoznajte tapiokový škrob a prečítajte si celý popis...
Popis
Čo je tapiokový škrob?
Tapioka – škrob sa vyrába z koreňa rastliny. Hoci sa dá použiť ako múka na pečenie, používa sa hlavne ako zahusťovadlo. Tapioka je široko používaná v ázijskej kuchyni, najmä v thajských receptoch.
Tapioka neobsahuje lepok, preto je tou správnou voľbou pre ľudí s intoleranciou lepku, keďže sa dá použiť ako pri pečení, tak aj pri varení na zahustenie pokrmov. Je tiež bez bielkovín, takže je dobrou voľbou pre tých, ktorí sa snažia znížiť príjem bielkovín.
Používa sa na prípravu chleba, pridáva sa do pudingov a iných dezertov či snackov, často sa pridáva aj do polievok a omáčok. Má neutrálnu chuť a veľkú zahusťovaciu schopnosť.
Výhody používania tapiokového škrobu:
Kyselina stearová pôsobí ako stabilizátor emulzie a má zahusťovacie vlastnosti. Prečítajte si o kyse..
Skvalán udržuje kožnú bariéru a hydratáciu pokožky a je tiež antioxidantom. Ľudské telo si ho vyrába..
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.