Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
Tapioková múka je škrobová potravina získaná z hľuzy rastliny tapioka (Manihot esculenta), ktorá pochádza z Južnej Ameriky, najmä z Brazílie. Je tam tiež známa pod menami manioka, kasava, yuca …
Hoci je u nás relatívne novinkou, v juhoamerickom kulinárstve je prítomná už mnoho rokov, a jej použitie sa kvôli všestrannosti rýchlo rozšírilo aj do ázijskej a africkej kuchyne.
Kvôli svojej škrobovej povahe je obľúbenou alternatívou k pšeničnej múke a kukuričnému škrobu, najmä medzi ľuďmi s osobitnými diétami. Svojou neutrálnou chuťou a vôňou totiž neovplyvňuje iné chute, takže ju bez obáv pridáte svojim obľúbeným jedlám.
BIO Tapiokovú múku značky FutuNatura môžete použiť:
Priemerná výživová hodnota | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1440 kJ / 344 kcal |
Tuky | 0 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 86 g |
- z toho cukry | 0 g |
- z toho škrob | ≥ 84 g |
Vláknina | 0 g |
Bielkoviny | 0 g |
Soľ | < 0,02 g |
Hodnoty sa môžu líšiť v dôsledku zložiek prírodného pôvodu.
Zloženie: 100 % tapioková múka (Manihot esculenta) vo forme prášku z certifikovanej ekologickej produkcie. SI-EKO-002. Poľnohospodárstvo mimo EÚ.
Pôvod: Vietnam
Netto hmotnosť: 1000 g
Upozornenie: Uchovávať mimo dosahu detí! Uchovávať na suchom, tmavom mieste a pri teplote do 18 °C.
„Tapiokovú múku používam na zahustenie jedál a ako alternatívu bielej múky.“
„Tapioková múka má neutrálnu chuť, takže sa nebojím pridávať ju do rôznych jedál.“
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.