Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
Tapioková múka je prírodný škrob, ktorý sa vyrába lisovaním čerstvých koreňov rastliny manioku (Manihot esculenta), nazývanej tiež kasava, tapioka alebo yuca. Je to juhoamerická rastlina, ktorá rastie v tropickom a subtropickom podnebí.
Maniok je obľúbený práve pre svoje mäsité hľuzy, ktoré používali už Indiáni na výrobu múky a štiav.
Prečo je BIO tapioková múka nenahraditeľnou ingredienciou v každej kuchyni?
Použitie: Vhodné na zahusťovanie jedál, ako sú omáčky a polievky, alebo na prípravu dezertov.
Priemerná výživová hodnota | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 1519 kJ / 358 kcal |
Tuky | 0,02 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 0,01 g |
Sacharidy | 89 g |
- z toho cukry | 3,4 g |
Vláknina | 0,9 g |
Bielkoviny | 0,2 g |
Soľ | <0,01 g |
Zloženie: prírodný tapiokový škrob z certifikovanej bioprodukcie. SI-EKO-002. Poľnohospodárstvo mimo EÚ.
Pôvod: Vietnam.
Netto hmotnosť: 200 g
Upozornenie: Skladujte na chladnom, suchom a tmavom mieste.
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.