Táto webová lokalita používa súbory cookie na zlepšenie vášho používateľského zážitku a poskytovanie obsahu. Niektoré sú nevyhnutné na správne fungovanie stránky, iné sú voliteľné a môžu sa používať na prispôsobenie reklám - viac informácií.
Ďalšie informácie o používaní osobných údajov spoločnosťou Google nájdete tu: Google’s Privacy & Terms site.
Bio kakaové maslo sa vyrába z plodov kakaa (Theobroma cacao) – kríka alebo stromu pôvodom z Južnej Ameriky. Surové kakao sa získava zo semien rastliny, ktoré sa následne vylisujú, pražia a melú na spracovanie na kakaové produkty, ako je aj organicky certifikované Bio kakaové maslo.
Možno ste nevedeli, ale kakaové maslo je hlavnou zložkou čokolády. Využitie nájde pri varení (na prípravu čokoládových nápojov, pečiva, zmrzliny) alebo v kozmetike (prípravky na starostlivosť o pleť).
Výhody používania organického kakaového masla:
Použitie: Možno použiť pri varení alebo pečení, na čokoládové dezerty, pečivo, zmrzlinu. Keďže ide o úplne prírodný tuk, ktorý sa topí pri teplote okolo 34-38 °C (teda telesnej teploty), je obľúbený aj pri starostlivosti o pokožku – s kúskom masla si môžete natrieť telo.
Priemerná výživová hodnota | na 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 3766 kJ / 900 kcal |
Tuky | 99,7 g |
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 59,7 g |
Sacharidy | 0,1 g |
- z toho cukry | 0,1 g |
Vláknina | 0,01 g |
Bielkoviny | 0,17 g |
Soľ | 0,0 g |
Hodnoty sa môžu líšiť v závislosti od zložiek prírodného pôvodu.
Zloženie: 100% kakaové maslo (Theobroma cacao) z certifikovanej bioprodukcie. SI-EKO-002. Poľnohospodárstvo mimo EÚ.
Netto hmotnosť: 250 g
Upozornenie: Výrobok nie je náhradou vyváženej a pestrej stravy a zdravého životného štýlu. Skladujte na chladnom, suchom a tmavom mieste pri izbovej teplote.
Pondelok až štvrtok: od 8:00 do 16:00
Piatok: od 8:00 do 14:00
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.
Možnosť platby kartou. Zaručená ochrana osobných údajov prostredníctvom šifrovania SSL.